Yaz gelince insan gözünü milkshakelerden, dondurmalardan ve frozenlardan alamıyor tabii. Ancak zayıflamaya çalışıyorsanız ya da verdiğiniz kiloları geri almamak için korumadaysanız eğer, canınız bu tür şeyleri çok çektiğinde bunlara alternatif içecek veya yiyecekleri tercih edebilirsiniz. Düşük kalorili olan ve hazırlaması da çok kısa sürede biten bu yiyecek ve içecekler sizi hem kilo derdinizden kurtarabilir hem de canınızın çektiği bir şeyi yemeyip üzüleceğinize ya da yiyip de vicdan azabı çekeceğinize huzurlu bir şekilde isteğinizi bastırabilirsiniz.

Bu yiyeceklerden ilki dondurma isteğinizi bastırabilecek bir şey. Yağsız, ve ekşi olmayan bir yoğurta böğürtlen, çilek ya da sizin tercihiniz olan meyveler doğrayarak ve tarçın ekleyerek hem düşük kalorili hem de tadı nefis bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz.


Canınız pancake, waffle gibi tatlılardan çekerse eğer bunlara alternatif olarak yağsız sütün içine koyduğunuz müsliye waffle’ın içinde yemekten hoşlandığınız meyvelerden de koyarak çok hafif bir öğün oluşturabilirsiniz.


Canınız milkshake gibi kremalı ve soğuk bir şeyler çektiğinde ise buna alternatif olarak yağsız sütle bir smoothie hazırlayabilirsiniz. İçine sevdiğiniz meyvelerden doğrayarak ve buz koyarak çok serin ve güzel bir içecek elde edebilirsiniz. Çikolatayı çok seviyorsanız eğer yağsız sütün için 2 kaşık Nesquik koyarak tadını daha güzel hale getirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top