Japon bilim insanlarınca geliştirilen özel patentli manyetik alan akışı teknolojisiyle sağlıklı yaşam ürünleri üreten ve dünyada 50’yi aşkın ülkede tüketicilerle buluşan Colantotte, 51. ülke olarak Türkiye’de satışa başladı.

Japonya’da 1997 yılında Katsumi Komatsu (CEO) tarafından kurulan Arc Quest Co isimli şirket, sağlıklı yaşam odağında hayat kalitesini artıran aksesuar ve ürünleri Colantotte markası altında üretiyor. Mıknatısların manyetik alan özelliği kapsamında Kuzey-Güney kutupların alternatif dizimi ile elde edilen yeni teknolojiyle-MAGTITAN NEO LEGEND (ANSPO™)- üretilen ürünler dünyada milyonlarca kişiye ulaşıyor.
Colantotte Türkiye Genel Müdürü Ecz. Osman Nizamoğlu, Colantotte yetkilileriyle 1,5 yıl süren yoğun temasların ardından markayı Türkiye’ye girmeye ikna ettiklerini belirterek, “Colantotte markalı bilek aksesuarı, kolye, dizlik, t-shirt gibi vücut destekleri ve tekstil ürünleri kullanıldıkları bölge ile vücut genelindeki kan akışını artırarak kas sertleşmelerini, ağrıları ve performans kaybını önemli oranda önlüyor. Hem profesyonel, amatör sporcular hem de hayat kalitesini artırmak isteyenler bu ürünleri güvenle kullanabilir” dedi.
İstanbul İstinyepark ve Şaşkınbakkal; Antalya 5M Migros, İzmir Balçova, Ankara Panora AVM Boyner Mağazaları’nda ve online olarak colantotte.com.tr’den satışa sunulan ürünler Japon Sağlık Bakanlığı, ABD Sağlık Bakanlığı’na bağlı FDA tarafından medikal kategoride manyetik tedavi cihazı olarak onaylı. ISO 13485 ve ISO 9001 sertifikalarını almış ve AB standardı olan CE belgesine de sahip olan Colantotte ürünleri hakkında detaylı bilgi için  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top