Güzel yıldız Kate Bosworth güzel ve fit kalmasında etkili 5 yolu anlatmış. İşte Kate Bosworth’a göre fit kalmanın 5 yolu:

1. Koşmak. Bosworth’un en sevdiği egzersizlerden biri koşmak. Koşmanın hem kalori yakmaya hem bacakların sıkılaşmasına hem de kendinizi çok iyi hissetmenizi sağladığını söyleyen Kate Bosworth ayrıca köpeğini yürüyüşe çıkarmayı da çok seviyor!

2. Ağırlık Egzersizleri. İş fit kalma ve Holywood tarzında sıkı bir vücuda ship olmaya gelince, Kate Bosworth kasları güçlendiren ağırlık çalışmanın şart olduğunu biliyor.

3. Aktif Bir Kariyer. Fit yaşam kurallarını kariyer hayatına da yansıtmasının gerekli olduğunu savunan Kate Bosworth, daha çok sportif rollerde oynayabileceği filmleri tercih ediyor. Örneğin “Blue Crush” adlı filminde surf yapan Kate Bosworth bu rolü için tam 7 kg kas almış.

4. Tatile Gitmek. Bosworth’un sıkı ve uzun zaman alan bir çalışma programı olduğu için, kendisine tatil için zaman ayırmayı ihmal etmiyor. Stres atmak ve kendini deşarj edebilmek kendine zaman ayırmaya dikkat ediyor.

5. Sebze Ağırlıklı Beslenme. Hepimizin bildiği gibi, egzersiz ve spor yapmak, sağlıklı bir yaşama ve fit bir vücuda sahip olmada denklemin sadece bir bölümünü oluşturuyor. Bunun bilincinde olan Kate Bosworth da yediği yemeklerin porsiyonlarına dikkat ediyor ve yediği her öğünde sebze yemeyi ihmal etmiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top