Aktif olarak blog yazan blogcuların büyük çoğunluğu artık Bumerang üyesi!

Türkiye’nin blog ve web site sahiplerini destekleyen ilk ve tek network projesi  Bumerang olarak blog yazarlarına bir çok avantaj sunmaya devam ediyoruz!

Üyelerimiz, 2011 Kasım’dan beri Bumads teklifleriyle dünyaca ünlü markalardan aldığı teklifleri sitelerinde yayınlayarak sitelerinden kazanç elde etmeye başladı.

Kazançlarını ödemeye dönüştüren blog yazarlarının bir çoğu, kazançlarıyla bloglarının alan adlarını alarak bloglarını geliştirdi, kişisel ödemelerini bu kazançla yaptı.

Şanslı Bumerang üyeleri, aynı zamanda kazançlarına ek olarak kimi zaman imzalı kitapların sahibi oldu kimi zamansa Babylon’da daha önce hiç dinlemediği grubun konserinde eğlendi…


Şimdi sıra kazançlarınızı daha da artırmaya geldi!
Bumads Tekliflerinden kazanç sağlayan bumerang üyelerinin büyük çoğunluğu neredeyse her ay ödeme talep ediyor.

Her teklifte daha fazla kazanma şansınız var!
Bumerang üyeleri sosyal medya paylaşımlarıyla  her teklifte aldıkları ücreti artırdı.  Yakınlarda yayınladığımız “skor metre” aracığıyla üyelerimiz, teklif performanslarındaki değişimleri gözlemleyebiliyor. Bu sayede üyelerimiz, kazancını artırmak için yaptığı çalışmalarda  daha net bir yol izleyebiliyor.

Yazarkafe’de yeni okurlarınız sizi bekliyor!
Yazarkafe, aylık 500 bini aşan ziyaretçi sayısıyla blog yazılarınızı yeni okuyucu kitlesiyle buluşturan Türkiye’nin en büyük blog platformu haline geldi.

Üyelerimizin Yazarkafe’de yayınladığı yazılarıyla sitelerine yepyeni okuyucular çekiyoruz. Site trafikleri ise her yayınlanan yazıyla daha da artıyor.

Sitenizin ücretsiz tanıtımları her gün Hürriyet.com.tr’de!
Her gün hurriyet.com.tr’de  yayınlanan 10.000 adet tanıtımlarınız sayesinde blogunuzun marka algısı gelişiyor, blogunuzu yeni kişiler keşfediyor.

Her ay üyelerimize sürpriz hediyelerimiz var!
Blogların gelişmesinde çok yönlü bir katkı sağlayan Bumerang, sosyal medya hesaplarını takip eden üyelerine,  Babylon’dan davetiye  ve imzalı kitaplar da kazandırıyor.

Kazancınızı artıracak sosyal medya ipucları için makalemize göz atabilirsiniz.

İyi bloglamalar!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top