Amerika’nın oyuncak bebeği Kim Kardashian, Reailty Showların aranılan ismi olmadan önce Hollywood’un ünlü isimlerine alışveriş danışmanlığı yapıyordu. Şimdilerde attığı her adım paraya dönüşen Kim, sadece bir alışveriş danışmanı değil, Amerika’nın en çok özenilen stil ikonlarından biri. Kardashian kardeşlerin en seksisi Kim Kardashian’ın tarzını sizler için masaya yatırdık ve olmazsa olmaz 7 stil sırrını belirledik.

Trençkot
Üzerinizde ne olursa olsun iyi kesimli bir trençkotun içinde her zaman harika görüneceğinizi söyleyen Kardashian’ın ilk tercihi Burberry oluyor.

Tayt
Kim’i alışveriş yaparken, kuaförün yolunu tutmuşken ya da spordan çıkarken siyah taytı ve beyaz tişörtüyle görebilirsiniz. Taytların kolay kullanımlı ve rahat olduğunu düşünen Kim günlük hayatta tayttan vazgeçmiyor.

Siyah Blazer
Kim’in günlük hayatta üzerinden asla çıkarmadığı parça siyah blazer ceketi. İster elbise ister pantolonlarla kullanabileceğiniz siyah blazer ceket giydiğiniz her parçaya mükemmel şekilde uyum sağlıyor.

Yüksek belli pantolonlar
50’lerin klasik görünümünü sık sık modernize eden Kim, kalçalarını büyük göstermesine rağmen yüksek belli pantolonlardan vazgeçmiyor.

Cesur Kemerler
İnce bir beliniz ve geniş kalçalarınız varsa hatlarınızı vurgulamanızın en iyi yolu cesur bir kemer takmaktır diyor Kim. Siz de seksi bir görünüm için siyah midi elbisenizin beline dikkat çekici bir kemer takabilirsiniz.

Yüksek Topuklar
Boy konusunda ufak bir takıntısı olan Kim, asla düz ayakkabı giymiyor. Topuklu ayakkabının feminenliğin sembolü olduğunu düşünen ünlü yıldız kaç çift topuklu ayakkabısı olduğunu hatırlayamıyor.

Tulumlar
Kullanımı zor ancak bir o kadarda keyifli olan tulumlar Kim Kardashian’ın favorisi. Seksi topuklu ayakkabılarıyla tamamladığı kadınsı tulumları hatlarını cesurca ortaya koyuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top