Örgüler; ilkbahar defilelerini adeta salladı ve kırmızı halının hâlâ vazgeçilmez saç modellerinden. Biz de sizler için oldukça seksi beş farklı stil tasarladık. Her biri fazlasıyla özel, kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı bir silah niteliğinde olan örgüleri mutlaka deneyin!

ÇİFTE BELA
Sıkı tutunun! Çünkü görünüşünüze vahşi bir çekicilik katacak bu model sıradanlıktan çok çok uzakta. Saçlarınıza hacim katacak bir saç spreyi püskürtün (tercihimiz John Frieda, Luxurious Volume, hacim kazandırıcı sprey, 32 TL). Derin bir yivle saçlarınızı yana ayırdıktan sonra, saç hattı boyunca ince bir örgü yapın. Ardından iki yana ayırdığınız saçları gevşekçe örün ve ince örgüyü ikisinden birinin etrafına dolayın. Şeffaf lastik tokayla uçlarını sabitledikten sonra dağınık ve asimetrik görünmeleri için birkaç tutam saç teli çıkarın.

KARMAKARIŞIK
İnce örgülerle balıksırtını bir arada kullanmak, sizi partiye giderken bile oldukça seksi gösterecek saçlara kavuşturabilir. Öncelikle tüm saçlarınıza saç köpüğü uygulayın ve başınızı öne eğip saçlarınızı kurutun. Böylece onlara ekstra hacim kazandırmış olacaksınız. Derin bir ayrımla saçlarınızı ayırın ve ensede atkuyruğu yapın. Bu işlem saçlarınızı balıksırtı örmenizi kolaylaştıracak. Merak etmeyin işlem bitince lastik tokayı kesip bu atkuyruğunu serbest bırakacaksınız. Saç hattından birkaç tutamı serbest bırakarak minik örgüler yapmayı unutmayın. Artık balıksırtı örgüye başlayabilirsiniz. Saçlarınızı iki parçaya ayırın ve her bir parçadan karşılıklı olarak ince tutamlar alıp diğer parçanın üzerine atın. Saçlarınızın yarısına geldiğinizde, ince örgüleri de balıksırtına dahil edin. Örgünün ucunu lastik tokayla sabitledikten sonra üstteki tokayı dikkatlice kesin.

ŞELALE
Eğer saçlarınızı açık bırakmayı seviyorsanız o halde bu şelaleyi andıran kademeli model tam size göre. Eğer saçlarınızın arkasına ulaşamayacağınızı düşünüyorsanız bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Saçlarınıza parlaklık verecek bir saç spreyi ile işe başlayın. Ardından kulağınızın hemen üstünden üç tutam alarak sepet örgü yapmaya başlayın. Örgü işlemi sırasında üstte olan parçanın kalın olmasına, en altta kalan parçayıysa her seferinde serbest bırakmaya özen gösterin ve hemen alt kısmından başka bir tutam alarak örgüye devam edin. Böylece serbest bıraktığınız parça, saçlarınızın geri kalanıyla karışıp bu görünümün oluşmasını sağlayacak. Örgüyü diğer omzunuza kadar devam ettirip sabitleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top