İlkbahar-Yaz sezonuna girdiğimiz günlerde markaların ve tasarımcıların yaz ayları için seçtiği trendleri çoktan benimsedik...


Zıtlıkların ve karmaşanın yaşanacağı önümüzdeki mevsim için, oldukça iddialı koleksiyonların raflara çıkmasına az zaman kaldı, hepimiz heyecanla lookbookları tarayıp, stilimize uygun kombinleri yaratma sürecindeyiz.

Oldukça romantik ve bir o kadar da neon bir dönemin geleceğini gördüğümüz koleksiyonlar arasında Stefanel ayrı bir yere sahip oluyor. Özgürlük temasından ilham alarak şehirli ve özellikle çalışan kadınların rahat ve şık olabilmeleri için imkanlar sağlayan marka, yenilikçi ve daha genç koleksiyonuna romantizim temasını da ekleyerek “yalın” bir çizgide ilerliyor.


Detüyü renklerinden, zümrüt yeşili, mavi ve sarı gibi renklere geçiş yaparak çağdaş, sofistike görünümü, spor ve maskülenliği birleştirerek sunuyor. Yaz mevsimine uygun olarak hafif kumaşları tercih eden Stefanel, şeffaf ve parlak dokuları detaylarda vurguluyor.

Koleksiyonda rahatlıkla kombin edilebilecek renkler gördüğümüzde biz de heyecanlanıyoruz. Ceketlerin etekler-elbiselerle kullanımından, gömleklerin şortlar-pantolonlarla bütünleşmesi aklımızda şimdiden sayısız kombinin oluşmasını sağlıyor. Elbette her ürünü Stefanel’den seçmek zorunda değilsiniz, ancak, dolabınızda bulunan diğer parçalarla da zamansız bir bütünlük içinde kombinler yaratabilirsiniz. Ayrıca gündüz ve gece bir aksesuar, ayakkabı ya da çanta ile zenginleştirilerek kullanımlabilecek fonksiyonel parçalarıda koleksiyonda bulmak mümkün oluyor.


İlkbahar-Yaz koleksiyonuna uygun olarak hazırlanan ve lookbook’ta kullanılan aksesuarlar ise detaylar içinde renklerin uyumuyla tasarlanmış. Kıyafetlerimizin tamamlayıcısı ve vazgeçilmezi aksesuarlar Stefanel’de abartıdan uzak bir uyum içinde görünüyor. Zıt renklerin kullanımı yerine, aynı tonların tercih edildiği kombinler günlük yaşamın karmaşasını hafifletecek gibi gözüküyor.

Yeni sezonda çalışan ve günlük hayatında hızlı hareket etmesi gereken kadınları düşünen Stefanel, rahat ve sofistike tarzı ile sokaklarda belki bir toplantıdan, diğerine, bir arkadaş toplantısından, akşam yemeğine yetişmeye çalışan kadınlara, özgür ruhlarını yansıtabilecekleri seçenekler sunuyor. Şehrin gürültüsünden kaçmak için haftasonu yapılacak güzel bir gezinti için ise daha spor şortlar, elbiseler seçmek de mümkün.


Stefanel’in yeni sezon koleksiyonu rahatlığına düşkün, özgür ruhlu kadınların, kendilerini en rahat hissettikleri kıyafetleri içinde, hem şık, hem de rahat görünmelerini sağlayarak “ne giysem” derdine son vererek, kurtarıcı oluyor!:)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top