Neon renklerden bahsettiğimizde her zaman ilk aklımıza gelen marka United Colors of Benetton oluyor.


Renk kullanımlarında gökkuşağından ilham alan marka, yıllardır benimsediği tarzının da dışına çıkmadığı için de tercih sebebi oluyor.


Benetton İlkbahar-Yaz 2012 sezonuna yeniden tüm renkleri ve enerjisi ile merhaba diyor. Bu defa plaj koleksiyonu ile kitlelere hitap eden marka, sahillerde renk rüzgarlarının esmesini sağlayacak. Yazın gelmesi ile birlikte daha da renklenen sokaklardan sonra, tatil planlarını yapmaya başlayanlar için Benetton uğranması gerekenler listesinde baş sıralarda yerini almalı.


Herkesin seçim yapabilmesi için Benetton Plaj koleksiyonunda oldukça fazla seçenek mevcut. Mayo ve bikinilerin yanısıra aksesauarlar, ayakkabılar ve sahil kenarında bikini-mayoların üzerine rahatlıkla giyilebilecek elbiseler ve tunikler koleksiyonun tamamlayıcıları oluyor. Hızlı ve kolay kuruyan kumaşlar kullanılarak yapılan koleksiyonda, erkekler içinde renkli deniz şort alternatifleri bulunuyor.


Retro bir havası olan, eşarp üstlerle tamamlanabilen ayrıca, bikini ve mayo desenleri ile aynı desende plaj çantalarına da sahip olan bu geniş koleksiyon, yaz mevsimine yaklaştığımız bu dönemde, renkleri ile bizi sıcak kumsallara ve buz gibi denizin etkisini hissettiğimiz sahillere doğru hayallere de sürüklüyor:)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top