Merhaba değerli okurlar bugün sizlere sakal hakkında bilinmeyenleri anlatıcam öncelikle sakalınızın çıkması için belirli bir yaşı doldurmanız gerek sakal 17 yaşında ayva diye tabir ettiğimiz tüy ile çıkmaya başlar 18-19 yaşına kadar böyle devam eder tıraş oldukça 20e doğru sakalınız sertleşir ve tam formunu alır.Eğer sizin sakalınız çıkmıyorsa yaşınız 20 veya 20yi geçtiyse bunun için yapılacak olacak yöntemler mevcuttur samimi olarak sizlere tecrübelerimi anlatacağım.

Formül 1; İlk olarak ailede köselik yoksa dediklerimi uygularsanız 3 veya 6 ay da sakalınız olacaktır.Minoxidil Pak Dorua diye bir ilaç mevcut bu saç için fakat sakal içinde kullanan bizzat tanıdığım kişiler mevcut ve sakalı çıktı hayatına devam ediyor.İlaç aktarlarda 15 25 arası fiyat ile satılmaktadır.Dilerseniz ilaçtan biraz bahsedeyim. İlk olarak ilacı sabah akşam 3 fıs olarak kullanacaksınız yani sabah kalktıgınızda sağ yanağınıza 3 fıs sol yanağınıza 3 fıs çeneye 3 fıs elinizle yayıcaksınız iyice yedirceksiniz sabah akşam böyle olacak. İlacın yan etkileri varmı? İlacın şöyle bir yan etkisi mevcut eğer ilacı kullandıktan sonra saç dökülmesi yaparsa ilacı hemen bırakın eğer saç dökülmesi yok ise devam edin kullanmaya başka yan etkisi yoktur.

Formül 2; Badem yağı ve Susam yağı bunlar ikisi tüy çıkartıcı etkiye sahiptir bu yağlardan aktardan 5 tl fiyatına alabilirsiniz.Sabah akşam olmak üzere yüzünüze sürün ve yedirin bunu 2 ay boyunca yapın.İlk olarak dilerseniz Susam yağı ile başlayın 2 ay sürün ondan sonra 2 ay da badem yağı sürün göreceksiniz sakalınız emin olun cıkmaya başlıycak.Yalnız sakalınız veya tüyler çıkmaya başlayınca sakın kesmeyin 1 ay boyunca uzatın öyle yağları veya ilacı kullanmaya devam edin.

Formül 3; Eğer ailede köselik yok ise kan değerlerinize bir sağlık ocağına giderek baktırın testesteron denilen erkeklik hormonu az çalışıyorsa bu durumda sakalınız çıkmamaktadır bunun için yardımcı ilaçlar mevcuttur.Eğer kan değerlerinizde sorun yok ise hemen bir spor salonuna yazılın ve spor yapın göreceksiniz vücudunuz geliştikçe sakalınızın cıktıgını farkedeceksiniz. Formül 4; Bide sarımsak taktiği var bunu sarımsağı 2ye bölerek yüzünüze sürüceksiniz fakat yakıcaktır bu iyi bişey sakalınızın cıkıcağını gösterir.Eğer onla uğraşamıycaksanız sarımsak yağı mevcut oda aynı işi görür. Umarım yarımdımcı olmuşumdur kolay gelsin bol sakallı günler.

İlgili Aramalar: Sakalım niye çıkmıyor,sakal sorunu,sakal hakkında bilgi,sakal nasıl çıkar,sakal çıkarma yöntemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top